Referenties

Renewi

By 22 maart 2019 maart 26th, 2019 No Comments
Renewi signing

Renewi

“Reklatekst verzorgt de rebranding van toonaangevende afvalverwerker”

Afvalverwerker Renewi signing

Shanks en van Gansewinkel gaan samen verder als Renewi

Realisatie: 2017/2018
Opdrachtgever: Renewi
Diensten: Afvalverwerking

In 2017 is Van Gansewinkel Groep BV gefuseerd met Shanks Group plc. Hieruit is de nieuwe naam Renewi ontstaan. Renewi is een afvalverwerker en recyclebedrijf, genoteerd aan de London Stock Exchange.

Renewi zamelt afval in en recyclet het weer tot bruikbare materialen zoals gerecycled papier, metaal, kunststof, glas, hout, bouwstoffen, compost en energie. Zo draagt Renewi concreet bij aan een circulaire economie. Renewi telt ruim 8000 medewerkers die vanuit 198 vestigingen opereren, verspreid over negen landen in Europa en Noord-Amerika. In de Benelux opereert Renewi vanuit 140 locaties.

Om de nieuwe naam bekendheid te geven in de markt, was de wens van Renewi om alle locaties te voorzien van nieuwe signing; lichtreclame en bewegwijzering.

Renewi vestigingen Nederland
Renewi signing

Enorme locaties met grote diversiteit aan signing

De afvalverwerkingslocaties zijn enorme terreinen met een grote hoeveelheid en diversiteit aan signing zoals verlichte en onverlichte gevelsigns, banners, vlaggenmasten en heel veel verschillende borden.

Reklatekst is geselecteerd om de verschillende locaties in een zo kort mogelijk tijd te rebranden. Meer dan 1000 signs worden gedemonteerd en vervangen voor de nieuwe huisstijl van Renewi.

Onze werkzaamheden:

  • technische opnames
  • productie en levering
  • demontage oude signing
  • montage van nieuwe signing
  • gevelreiniging / gevelherstel

Een consistente huisstijl voor alle locaties

Voor de locaties in Nederland heeft Reklatekst binnen 4 maanden tijd meer dan 1000 signs geproduceerd en gemonteerd. Door het plaatsen van deze signs is de nieuwe identiteit ‘Renewi’ krachtig in de markt gezet.