Projectaanpak

Een gedegen projectaanpak

Voor een optimale voorbereiding, uitvoering en nazorg bij grotere projecten hebben wij een gedegen aanpak ontwikkelt die bestaat uit de volgende 5 stappen:

Stap 1: Inventarisatie

Een goede voorbereiding is essentieel voor een succesvol project. Daarom beginnen wij met een grondige inventarisatie van de omgeving en locatie(s). Daarbij maken we ook een analyse van uw doelgroep en brengen we de gewenste (typen) huisstijldragers in kaart (sign family). Ook helpen we bij het bepalen van de ideale routing en de positionering van de diverse signingmaterialen.

Stap 2: Ontwikkeling/vergunningen

In deze stap wordt bepaald hoe het product eruit komt te zien en op welke manier het zal worden ingezet. Met het oog daarop stellen we een visual identity plan op, waarin we twee componenten onderscheiden:

  • Grafische vormgeving
    Bij het vaststellen van de grafische vormgeving bepalen we o.a. huisstijl, lettertype en kleurgebruik. In onze ontwerpstudio visualiseren we de toekomstige signage-elementen in de vorm van foto’s en/of plattegronden. Deze visualisaties/impressies geven de elementen in de juiste verhoudingen weer. We maken ook impressies van de dag- en nachtsituatie van verlichte elementen, zodat u als klant een goed beeld heeft van wat u kunt verwachten. Op basis van deze impressies kunnen vervolgens de prototypes geproduceerd worden.
  • Industriële vormgeving
    In het industriële ontwerp wordt de technische uitvoering (het technisch bestek) vastgelegd. Het ontwerp omvat niet alleen de materiaalkeuze maar ook de eventuele sterkteberekening.

Nadat het ontwikkelingsproces is afgerond en we de details grondig met u hebben afgestemd, verzorgen wij desgewenst ook het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen.

Stap 3: Productie

In deze uitvoerende fase verzorgen we het complete productieproces. U heeft er geen omkijken naar. De signage-elementen produceren we volledig in eigen beheer. We hebben daarvoor alle vereiste specialisten in huis zoals ontwerpers, metaalbewerkers,signmakers, beletteraars, industriële spuiters, projectleiders, en monteurs.

Stap 4: Montage & installatie

Reklatekst verzorgt niet alleen de productie van de lichtreclame en/of bewegwijzering, maar ook de vakkundige montage c.q. installatie ervan. Nadat deze fase is afgerond, wordt het resultaat met alle betrokken partijen geëvalueerd.

Stap 5: Beheer & Onderhoud

Reklatekst gaat voor langlopende relaties met klanten. Daarbij hoort ook goede nazorg voor de geleverde producten. Vanuit die visie bieden wij aantrekkelijke abonnementen (op SLA-basis) voor onderhoud en reparaties, zodat uw signing er ook over vele jaren nog uitziet als nieuw.

Wij werken o.a. voor:

ey

master-blenders

menzis

postnl