Reklatekst is een ervaren specialist in lichtreclame, binnenbewegwijzeringbuitenbewegwijzering en formulestyling, kortweg signing. Wij onderscheiden ons in de Nederlandse markt doordat we veel verder kijken dan de technische uitvoering van projecten. Al in een vroeg stadium kunnen wij een waardevolle partner zijn die meedenkt over essentiële zaken als:

Concepten

Bij voorkeur zitten wij al aan tafel voordat keuzes over het (architectonisch) concept definitief zijn gemaakt. Met doordachte adviezen over signing  kunnen we elk ontwerp toegevoegde waarde geven. Bij nieuwbouw is signing vaak zelfs de kers op de taart.

Mogelijke invullingen

In de ruim 30 jaar van ons bestaan hebben wij zeer brede kennis en ervaring opgedaan als het gaat om de fysieke invulling van signingprojecten. Wij weten wat er in specifieke situaties allemaal mogelijk is, niet alleen technisch maar ook budgettair. We kunnen ook helpen bij de technische opname en het opstellen van een technisch bestek.

Haalbaarheid

Om in een project geen tijd te verspillen en verderop in het traject kostbare missers te vermijden, is het zaak om snel helderheid te hebben over wat wel en niet te realiseren is. Wij hebben de expertise om daarover te adviseren.

Impact

Het implementeren van signing kan op verschillende vlakken gevolgen hebben voor de situatie/omgeving waar het gebeurt. Om onaangename verrassingen te voorkomen, kunnen wij tijdig een grondige impactanalyse verzorgen.

De lange termijn

Bij projectmatig meedenken hoort ook denken over de toekomst van een oplossing die nu wordt gekozen. Wat is de verwachte levensduur? En hoe kunnen we die optimaliseren, bijvoorbeeld met een doordacht onderhoudsplan?

Voor wie interessant?

Met de bijdrage die wij als meedenker in het voortraject van projecten kunnen leveren, zijn wij een ideale partner voor bedrijven/organisaties die voor hun locatie(s) geschikte signing zoeken.

Ook de volgende stakeholders bij huisstijlwijzigingen, bouwprojecten en formulestyling weten de weg naar Reklatekst te vinden:

  • Huisstijlmanagementbureaus
  • Architecten en andere beïnvloeders
  • Bouwbedrijven met een turn-key aanbod waarvan signing een onderdeel is
  • Retailorganisaties

Eén contact voor alle signing

In tegenstelling tot andere partijen kiezen wij er bewust voor lichtreclame, bewegwijzering én belettering aan te bieden. Daarmee dragen we bij aan de samenhang in de signing die wordt gerealiseerd; in de praktijk kunnen lichtreclame, bewegwijzering en belettering meestal niet los van elkaar worden gezien. Bovendien vinden onze opdrachtgevers het prettig om voor de complete signing één aanspreekpunt te hebben.

Een compleet aanbod

Concreet levert Reklatekst:

  • Lichtreclames op gevels en daken
  • Vrijstaande signage
  • Bewegwijzering voor binnen en buiten
  • Belettering voor voertuigen en panden
  • Overige huisstijldragers (merkdragers)

Wij doen alles zelf

Om complete controle te hebben over (de kwaliteit van) het product dat wij leveren, houden wij bewust alle activiteiten in eigen beheer: ontwerp, productie, montage en service. Daarbij hebben we ook alle relevante technische kennis in huis, inclusief zaken als engineering en het maken van sterkteberekeningen.
Met een groot aantal montageteams kunnen we klanten in heel Nederland terzijde staan.

Continuïteit verzekerd

Naast onze eigen gestandaardiseerde systemen leveren we uiteraard ook maatwerk. Daarbij bent u als klant verzekerd van de juiste prijs. Bovendien heeft u de garantie van een partner die u altijd terzijde blijft staan en met u werkt aan continuïteit. Het is geen toeval dat wij met het merendeel van onze klanten zeer langdurige relaties hebben.

Wij werken o.a. voor:

ey

master-blenders

menzis

postnl