Referenties

Huuskes

By 9 april 2019 No Comments

Huuskes

“Mega letters voor Huuskes!”

Huuskes

Huuskes is dé totaalleverancier van eten en drinken in de zorg

Realisatie: 2018
Opdrachtgever: Huuskes
Diensten: Maaltijdproducent en totaalleverancier voor de gezondheidszorg in Nederland

Huuskes is de maaltijdproducent en totaalleverancier voor de gezondheidszorg in Nederland. Elke dag worden er een groot aantal gezonde en smakelijke maaltijden bereid, welke naast de diverse boodschappen worden geleverd bij verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en andere (zorg)instellingen in heel Nederland.

Door jarenlange groei ontstond ruimtegebrek op de hoofdvestiging van het bedrijf aan de Gronausestraat in Enschede. Dit maakte uitbreiding op een tweede, grotere locatie in Enschede noodzakelijk. Huuskes vond deze locatie op het Transportcentrum en bouwde hier een compleet nieuw logistiek centrum.

Huuskes
Huuskes

Zichtbaar vanuit De Grolsch Veste

Al in een vroeg stadium is Reklatekst gevraagd om mee te denken over de invulling van de signing en bewegwijzering. De belangrijkste aandachtspunten waren als volgt:

  • Goede zichtbaarheid vanaf de aanrijroute en De Grolsch Veste, zowel overdag als ’s avonds.
  • Signing passend bij de omvang en architectuur van het logistieke centrum.
  • Herkenbare bewegwijzering voor bezoekers, chauffeurs en medewerkers.

Letters van 4 meter hoog!

Om aan de wensen van Huuskes te voldoen zijn er twee indirect verlichte gevelteksten geleverd en geplaatst. De letters ‘HUUSKES’ hebben een hoogte van 4 meter en zijn ruim 26 meter lang! De RVS look coating en de indirecte verlichting zorgen voor een herkenbare uitstraling, vergelijkbaar met de signing op het hoofdkantoor.

Achter één van de gevelteksten zit de vriescel gepositioneerd. Omdat er niet in de vriescel geboord mag worden is er tijdens de bouw een extra voorziening aangebracht achter de gevelbeplating voor de bevestiging van de enorme letters.

Naast de grote gevelletters heeft Reklatekst ook gerealiseerd:

  • Accentuering van de glazen entree door een groot beeldmerk in folie
  • Nummering van de docks
  • Buitenbewegwijzering; portaalborden verwijsborden etc.
  • Binnenbewegwijzering
Huuskes