Vacature

Allround Signmaker / Beletteraar die de klanten van Reklatekst in de schijnwerpers zet!

WAT GA JE DOEN?

Wij zoeken een Allround Signmaker / Beletteraar die de productie en montage van aansprekende signing tot een uitdaging ziet.

 

WAAR GA JE WERKEN?

Reklatekst is gevestigd in Hengelo en behoort tot de top 10 van lichtreclamebedrijven in Nederland. Wij zijn een full-service bedrijf met alle disciplines in eigen huis, waaronder ontwerp, productie, montage, onderhoud en beheer. Tot onze klantenkring behoren grote klanten met mooie namen, waaronder Jumbo, Bauhaus, Hornbach, etc. Daarnaast heeft Reklatekst ook diverse (middel)grote bedrijven in de “schijnwerpers” gezet.

Om een indruk te krijgen van de grote diversiteit aan projecten, kijk op onze website: https://www.reklatekst.nl/referenties/

 

WIE BEN JIJ?

Je bent praktisch, handig, creatief en kunt zelfstandig opdrachten uitvoeren. Het snijden en plakken van teksten en afbeeldingen op allerlei ondergronden is geen enkel probleem. Vanzelfsprekend kun je werken met grafische programma’s (o.a. Adobe Illustrator) of ben je bereid dit te leren. Voor ons kun je niet creatief genoeg zijn, dus volop groeikansen!

Overige eigenschappen:

  • Sign opleiding niveau 3 of 4
  • Rijbewijs B vereist

 

WAT MAG JE VERWACHTEN?
  • Een zelfstandige functie bij een professioneel bedrijf waar de communicatielijnen kort zijn
  • Salaris conform sign cao
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • Cursussen om jezelf beter te ontwikkelen

 

SOLLICITATIEPROCEDURE:

Solliciteren kan via onderstaand contactformulier of stuur een email naar: r.nijkrake@reklatekst.nl t.a.v. de heer R. Nijkrake.

 

acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

solliciteren

Werken bij Reklatekst

Contactformulier

[contact-form-7 id=”156″ title=”Sollicitatie contact form”]