Vacature

Senior Accountmanager

De functie
In het verkoopproces draait het om eigen input, marketing, offerte voorbereiding, follow-up en aftersales met tussentijdse rapportages aan de directie.

In jouw rol, ben je iemand die perfect het overzicht kan bewaren, contacten kan onderhouden en de vragen van onze opdrachtgevers weet te vertalen naar concreet advies en om weet te zetten in opdrachten.
Dat klinkt misschien eenvoudig, maar deze functie vraagt een bijzonder scherp oor en ervaring op het gebied van communicatie en inzicht.

Wat wordt er van jou gevraagd?
Je hebt een HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding of werkervaring.
Je hebt ongeveer vijf jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie in projectmatige verkoop met een bewezen sales trackrecord.
Je bent in staat om een gedegen verkoopplan op te stellen en weet hieruit de markt pro actief, planmatig en strategisch te benaderen.
Je draagt zelfstandig oplossingen aan en weet de klant te overtuigen van de meerwaarde van Reklatekst en het belang van signing.

In verband met onze internationale klanten heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré.

Waar ben jij sterk in?
• Ervaring met projectmatig werken;
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
• Gesprekspartner op niveau, goede onderhandelaar, resultaatgericht;
• Affiniteit met techniek;
• Groot, relevant netwerk in top 500 bedrijven en/of architecten en/of gemeenten/instellingen;
• Je hebt gedegen kennis van Excel.

Geboden wordt
Een zelfstandige functie bij een professionele organisatie waar de communicatielijnen kort zijn. Je werkt voor vele verschillende opdrachtgevers in Nederland met één of meerdere vestigingen.
Je verkoopt niet alleen de signing maar je bent daarnaast mede bepalend voor de juiste uitstraling en herkenning van de klant.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Sign CAO, auto van de zaak, telefoon en laptop.
Salarisindicatie afhankelijk van kennis en ervaring tussen € 4.000 en € 5.500 op basis van een fulltime dienstverband.

Sollicitatieprocedure
Indien je in aanmerking wilt komen voor deze uitdagende functie en je overtuigd bent van je kwaliteiten, ontvangen we graag je motivatiebrief plus Curriculum Vitae.
Je kunt deze mailen naar info@reklatekst.nl t.a.v. afdeling personeelszaken. Voor vragen kun je contact opnemen met Rob Nijkrake (directeur) op 074-2766166.

solliciteren

Werken bij Reklatekst

Contactformulier

[contact-form-7 id=”156″ title=”Sollicitatie contact form”]