Vacature

Allround Signmaker

WAT GA JE DOEN?

Bij ons zul je als Allround Signmaker afwisselende werkzaamheden verrichten. Je wordt onderdeel van een team specialisten welke dagelijks werken aan diverse vormen van signing voor interieur en exterieur. Voorbeelden zijn gevelreclame, bewegwijzering binnen en buiten en diverse foliewerkzaamheden.

Al met al een veelzijdige functie waarbij je één van de steunpilaren bent binnen de organisatie. Wij zijn op zoek naar iemand die nauwkeurig is en oog heeft voor detail. Je kunt goed plannen en organiseren. Het is een veelzijdige en uitdagende functie waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en mee te denken met de organisatie.

WAAR GA JE WERKEN?

Reklatekst is gevestigd in Hengelo en behoort tot de top 10 van lichtreclamebedrijven in Nederland. Wij zijn een full-service bedrijf met alle disciplines in eigen huis, waaronder ontwerp, productie, montage, onderhoud en beheer. Tot onze klantenkring behoren grote klanten met mooie namen, waaronder Jumbo, Bauhaus, Hornbach, etc. Daarnaast heeft Reklatekst ook diverse (middel)grote bedrijven in de “schijnwerpers” gezet.

Om een indruk te krijgen van de grote diversiteit aan projecten, kijk op onze website: https://www.reklatekst.nl/referenties/

WIE BEN JIJ?

Je bent praktisch, handig, creatief en kunt zelfstandig opdrachten uitvoeren. Het snijden en plakken van teksten en afbeeldingen op allerlei ondergronden is geen enkel probleem. Vanzelfsprekend kun je werken met grafische programma’s (o.a. Adobe Illustrator) of ben je bereid dit te leren. Voor ons kun je niet creatief genoeg zijn, dus volop groeikansen!

Overige eigenschappen:

  • Sign opleiding niveau 3 of 4;
  • Rijbewijs B vereist;
  • Je kan goed zelfstandig werken;
  • Je houdt van variatie en afwisseling in je baan.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

  • Salaris € 2.250 – € 3.250 op basis van kennis en ervaring
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • Cursussen om jezelf beter te ontwikkelen

SOLLICITATIEPROCEDURE?

Solliciteren kan via onderstaand contactformulier of stuur een email naar: l.jongbloed@reklatekst.nl t.a.v. Lisette Jongbloed.

acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Reklatekst-Over ons-printer 1

solliciteren

Werken bij Reklatekst

Contactformulier