Nieuws

Vacature – Manager Operations

By 25 februari 2019 No Comments

Vacature

Manager Operations

Om de volgende groeifase van ons bedrijf mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een gedreven Manager Operations. Een manager met een echte “hands-on” mentaliteit welke zich thuis voelt in de dynamische en soms hectische wereld van de sign branche.

Wat ga je doen?

Wil jij ondernemen binnen de onderneming en denk je graag mee met de bedrijfsprocessen om omzetgroei te realiseren, dan is dit dé vacature voor jou.

In samenwerking met de directie formuleer je concrete operationele doelstellingen en KPI’s, faciliteert en bewaakt de naleving hiervan. Je bent voornamelijk bezig om de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Hierbij kan je denken aan het continu verbeteren van onze bedrijfsprocessen, proactief meedenken in eciënte en nieuwe werkwijzen en het signaleren van nieuwe kansen in de markt.

Daarnaast zal je bijspringen om operationele werkzaamheden gedaan te krijgen. Hierbij kan je denken aan het ondersteunen bij calculatie / inkoop, orderverwerking, leveranciersmanagement en projectbewaking.

Al met al een veelzijdige functie waarbij je één van de steunpilaren bent binnen de organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die nauwkeurig is en oog heeft voor detail. Je kunt goed plannen en organiseren. Je bent iemand die graag meedenkt over processen, deze analyseert en verbeteringen initieert. Het is een veelzijdige en uitdagende functie waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en mee te denken met de organisatie.

Wat wordt er van jou gevraagd?

• Minimaal een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een technische opleiding.

• Aantoonbare ervaring in gelijkwaardige functie binnen een productie omgeving.

• Je bent communicatief vaardig en beschikt over tactisch en operationeel inzicht.

Waar ben jij sterk in?

• Je hebt technisch inzicht.

• Je bent assertief en proactief.

• Je bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

• Je bent communicatief- en besluitvaardig.

• Je bent klant- en resultaatgericht.

• Jij kunt samenwerking stimuleren door mens- en taakgericht leiderschap.

• Je bent exibel, innovatief en ondernemend.

Bedrijfsprofiel
Reklatekst behoort tot de top 10 van lichtreclamebedrijven in Nederland en is een full service bedrijf met alle disciplines in eigen huis, waaronder ontwerp, productie, montage, onderhoud en beheer. Tot onze klantenkring behoren grote klanten met mooie namen, waaronder Jumbo, Nationale Nederlanden, Blokker, Centric, Ernst & Young, Regiobank en PostNL. Daarnaast heeft Reklatekst ook diverse (middel)grote bedrijven in de “schijnwerpers” gezet.

U kunt uw sollicitatie sturen naar: info@reklatekst.nl t.a.v. afdeling personeelszaken.

Bekijk hier de vacature: Manager Operations