Referenties

Onze opdrachtgevers

Jumbo_referentie.jpg

JUMBO

JUMBO heeft een enorme groei gekend over de voorbije jaren en bewandelt nog steeds een continue groeipad.

Bekijk case

Blokker_referentie.jpg

Blokker

De nieuwe Orange formule sluit volgens Blokker beter aan op de wensen van "de hedendaagse consument".
De keten speelt daarbij in op de wens om 24 uur per dag te kunnen winkelen.

Bekijk case

De Tuinen_referentie.jpg

Holland & Barrett Exterieur

Reklatekst heeft de opdracht gekregen om in een tijdsbestek van 3 maanden, 120 nieuwe en bestaande vestigingen in Nederland en België te voorzien van nieuwe gevelreclame.

Bekijk case

 

 

H&B_referentie.jpg

Holland & Barrett  Instore

Binnen een aantal maanden heeft Reklatekst een groot aantal winkels voorzien van nieuwe instore signing. Alle stellingen en counterwanden zijn voorzien van folieapplicaties, visuals en teksten. 

Bekijk case

E.ON / Uniper

E.ON / Uniper

Transformation of 180 E.ON locations in Germany. The production of the signage for the complete rebranding of its approx. 180 locations. This will also include the delivery of the signage at every location.

kijk case

Delta Lloyd_referentie.jpg

Delta Lloyd

Reklatekst kreeg de opdracht om in Nederland de bestaande signage (lichtreclame en bewegwijzering)
in de oude huisstijl te vervangen voor de nieuwe huisstijl.

Bekijk case

UT_referentie.jpg

Universiteit Twente

Het leveren en monteren van 18 letters van ca. 2,5 meter hoog. Universiteit Twente wenste al langer een markering van de toegang tot het campusterrein.

Bekijk case

Reklatekst_referentie_HNK.jpg

HNK Apeldoorn

De apeldoornse kantoorkolos La Tour heet nu HNK Apeldoorn. De toren heeft een hoogte van 75 meter met 21 verdiepingen. Hiermee is dit het hoogste gebouw van Apeldoorn.

Bekijk case

EY_referentie-2.jpg

Ernst & Young / EY

Reklatekst heeft de levering en montage verzorgt van de lichtreclames en bewegwijzering voor alle twaalf kantoren van Ernst & Young. Locatie Rotterdam is een ware eye-catchers

Bekijk Case

RegioBank_referentie.jpg

RegioBank

RegioBank is onderdeel van SNS Reaal. Om de zichtbaarheid te versterken heeft Reklatekst, de nieuwe huisstijldragers voor alle 530 kantoren verzorgd

Bekijk Case

Gallery_referentie.jpg

The Gallery

Koning Willem-Alexander verzorgde op 2 april 2014 de opening van het nieuwe centrum van Universiteit Twente, "De Gallery" door het onthullen van de sign op de glazen gevel.

Bekijk case

Centric_referentie.jpg

Centric

Om de internationale groeiambitie en herpositionering kracht bij te zetten, heeft Centric een nieuwe uitstraling met een nieuw logo gekregen in binnen- en buitenland.

Bekijk case

Centric_wagenpark_referentie_2.jpg

Centric Wagenpark

Een belangrijke huisstijldrager van Centric is het wagenpark, bijna 250 auto's heeft het concern op de weg. Deze gehele vloot werd door Reklatekst bestickerd in 3 weken.

Bekijk case

ref-postnl.jpg

PostNL

PostNL is de nieuwe naam voor TNT Post. Reklatekst heeft in opdracht van Restyle Groep Nederland, alle 154 locaties voorzien van de nieuwe huisstijl.

Bekijk case

ref-sigmax.jpg

Sigmax

Het gebouw van Sigmax aan Capitool 13 is genomineerd voor de architectuurprijs "Gebouw van het Jaar 2013". Hiervoor heeft Reklatekst de signing mogen verzorgen.

Bekijk case

Odin_referenties.jpg

Odin Groep

Odin Groep is een veelzijdige organisatie waarvan Reklatekst de productie en montage van alle elementen,volgens huisstijl van de klant tot een goed einde heeft gebracht.

Bekijk case

Antea Group_referentie.jpg

Antea Group

Als onderdeel van Antea Group behoort Oranjewoud tot de mondiale top van ingenieursbureaus. Alle 8 vestigingen zijn door Reklatekst voorzien van nieuwe signing.

Bekijk case

ref-apollo.jpg

Apollo Vredestein

Reklatekst heeft een grote sign met een lengte van ca. 10 meter gemonteerd. Een krachtige LED verlichtingsbron zorgt er voor dat het woordmerk APOLLO een paarse uitstraling krijgt.

Bekijk case

Isala_3.jpg

Isala

Voor het gehele complex moesten ca. 5.400 borden en bordjes geleverd worden. Dit betrof verwijzende-, instructie- en kamerborden. Dit aantal zal in 2013 verder uitgroeien.

Bekijk case

ref-rabobank.jpg

Rabobank Twente

Rabobank Twente Oost is voorzien van 3 nieuwe verlichte LED teksten met (dak)constructie. Deze opdracht heeft als bijzonderheid dat het om een gebogen dakconstructie ging.

Bekijk case

ref-stadenschede.jpg

Stad Enschede

Eyecatcher tegenover het centraal station van Enschede. Deze sign bestaat uit twee gemodelleerde, flex face lichtinstallaties. De afmeting van één installatie is ca. 4 bij 1,5 meter.

Bekijk case

ref-artez.jpg

Artez

Ontwerp van de pijl met neonverlichting komt van grafisch ontwerpster Conny Nijman. Zij roemde de 'schrijflijnen' van neon. Neon heeft unieke elegante eigenschappen.

Bekijk case

ref-elektrabel.jpg

Electrabel Nederland

De nieuwe Maxima-centrale in Lelystad is een oriëntatiepunt. Twee dubbele blauwe neonringen, overeenkomstig de huisstijl van Electrabel, markeren de top van de pijpen.

Bekijk case

ref-menzis.jpg

Menzis

Vanuit iedere positie in Enschede is het kiezelvormige beeldmerk van het hoofdkantoor van Zorgverzekeraar Menzis zichtbaar, de sign is intern verlicht door middel van neon.

Bekijk case

ref-forfarmers.jpg

ForFarmers Hendrix

Nieuwe huisstijl ForFarmers Hendrix. Opdracht: leveren en aanbrengen van de gevelsigning en bewegwijzering. Daarbij ging het om 15 locaties in Nederland, België en Duitsland.

Bekijk case

ref-defensie.jpg

Ministerie van Defensie

In dit project betreft het externe signing en bewegwijzering rondom de entreegebieden van vliegbasissen, marinekazernes, landmachtkazernes en militaire begraafplaatsen.

Bekijk case

ref-demasterblenders.jpg

D.E. Master Blenders

Reklatekst heeft voor Douwe Egberts Master Blenders het technisch bestek opgesteld. De signing is conform de nieuwe huisstijl ontwikkeld. Reklatekst heeft de totale de signing verzorgd.

Bekijk case

ref-essent.jpg

Essent

Leveren en onderhouden van bewegwijzering. In totaal zo’n 550 tekst- en naamdragers. De bewegwijzering zit op 29 locaties van Essent RWE, waaronder 6 energiecentrales.

Bekijk case

ref-gdfsuez.jpg

GDF SUEZ

Leveren en plaatsen van 12 meter verlichte sign bovenop dak hoofdkantoor GDF Suez te Zwolle (80 meter hoog). Veiligheid speelde hier een extra grote rol.

Bekijk case

ref-huuskes.jpg

Huuskes

Voor de uitvoering van de signing heeft Reklatekst gekozen voor roestvast stalen (RVS) huisstijldragers, zoals de verlichte bestemmingszuil en verlichte geveltekst.

Bekijk case

ref-deventerziekenhuis.jpg

Deventer ziekenhuis

We hebben de oude onleesbare sign verwijderd. De nieuwe sign (Deventer ziekenhuis) is gemaakt van doosletters met gekleurd beeldmerk, en is nu beter leesbaar bij dag en nacht.

Bekijk case

ref-wegter.jpg

Wegter

Reklatekst heeft een onverlichte dooslettertekst gemonteerd met behulp van een niet zichtbare constructie, tussen een karakteristieke lamellen gevel.

Bekijk case

Onderlinge Hulp_referentie.jpg

Onderlinge Hulp

Het wagenpark is voorzien van de logo's van Onderlingehulp Verzekeringen, alle auto's werden beplakt op een locatie in Apeldoorn tijdens een landelijke meeting.

Bekijk case

Wij werken o.a. voor